Wonder Woman

Nu beger jag mig iväg i min wonder woman-outfit. Ikväll får Mr D passa sig för vem skulle kunna dissa en superhjältinna som mig?

♥ J2

Ms J1 spenderar sin kväll tillsammans med Mr M ;)

Återigen

har Mr D sagt att han älskar mig, även denna gång skedde det vid ett tillfälle där jag lyckades skämta bort det. Men efter det blev stämningen lite halv dålig.. Något som har inneburit att jag idag haft dåligt samvete.
Vad ska jag ta mig till?

♥J2

Hålla tummarna

är något vi måste göra för J1 idag. Är mycket på spel inför dagens möte med Mr M!
Själv ser jag fram emot att få se porrbilder nästa gång jag möter J1, tydligen finns MINST två bilder jag ska få se! Sexysexy!!

♥J2

Mr M

Går det som sagt inget vidare med - men ni kommer snart få uppdateringar - efter ikväll så vet jag mer! :) kanske är det en sommar med en trygg man vid min sida som gäller, eller en spännande sommar med många chanser till förökning med flera olika hanar!
Jag satt precis och funderade på lite kluriga saker. Vad är definitionerna för:
- att vara kär
- älska någon
- vara förälskad
Någon som vet?
♥J1

bubbel

Saknaden efter Mr D kommer vara stor de här följande veckorna i och med att jag måste slita i skolan och försöka klara mig fram till sommaren. Igår slutade det med att vi pratade i telefon i över en timme, i och för sig om i princip ingenting men det var ändå trevligt. Önskar bara att jag hade lite bättre koll på alla känslor som bubblar!

J1 lever fortfarande livet som singelpingla. Hur går det för henne egentligen? Träffar hon Mr M, är det någon annan man i hennes liv? Eller raggar hon runt?

♥ J2

Kärlek

J1 - originalet som är aningen, tro det eller ej, bättre än mig, söker nu en het man! Tjejen som inte bara är snygg och smart utan även rolig. Mannen som sökes ska stå ut med tokerier så som "Nej dom var äckliga" som svar på att hon inte ska äta sina potatisar, det trots att det senare visar sig att hon inte ens smakat.. Hon är tjejen som har allt och lite till! - skrivet av J2
Detta är kärlek! - se och lär alla män där ute!
♥J1

Allvar

Idag är det dags att ta upp det allvarliga "var är vi på väg-samtalet" med Mr M, jag orkar inte med detta oengagerade slö-åkandet utan mål. Spännande.
♥J1

Statistik = intressant

Kollade lite på vår statistik för bloggen för en stund sen, det intressanta är att vi har nästan lika många läsare nu som vi hade tidigare då vi var mer aktiva! Snacka om trogna läsare...
♥J1

Att vara singel

... är ett utmärkt utgångsläge inför sommaren, jag klagar inte! inte en enda man som står i vägen! Nu ska jag satsa på min blivande karriär de närmaste veckorna, sen så får vi se vad sommaren erbjuder... kanske lite fler spännande flirtar att blogga om?
Män kan man inte bara likna vid vin i den utsträckning att de blir bättre med åren. De finns även en likhet med att det är något man inte bör inta varje dag, eller bygga sitt liv på, det slutar illa! Inta med försiktighet, vid utvalda tillfällen!
Många kramar
♥J1

Panik

"Jag vet att du älskar mig ändå" - Mr D
Det här med ordet älskar gör mig stressad och panikfylld...

♥ J2

uppdatering

J1 är definitivt inte en bitterfitta, men frågan är om hon är en singelpingla? Någonstans i mellanlandet kanske?

Själv har jag haft en super mysig helg med Mr D. Valborgsfirande med god middag, sedan en tripp till skansen för att se brasan, sen vann jag över honom på bowling och kvällen avslutades med ett glas vin. Blev rätt lugnt och mysigt igår inför idag då vi först var på derby och därefter skyndade oss till hockeymatchen Sverige-Finland. Både DIF och Sverige vann!!

♥J2

RSS 2.0