Slutet

Jakten blev inte lika lyckad för min del, jag har därför valt att leva i celibat för den närmaste framtiden. Så numera är jag ingen singelpingla! (jag är en bitterfitta)
♥J1

Tillsammans

Ja, nu har jag tagit modet till mig att tillsist sätta en titel på min relation till Mr D. Det har nämligen varit en liten kamp mellan oss efter att jag råkade slänga ur mig att jag var hans tjej. Kamp kanske är överdrivet att säga, men lite små tjafs och flams om det. Igår lyckades han dock få mig att gå med på det efter att jag fick se ett sms där han skrivit att vi var det. Och ja, han lurade mig aningens till att säga att vi var det. Men det kanske var dags för mig att sluta noja över titlar och istället bara erkänna det. Så numera är jag ingen singelpingla!

♥ J2

Kärlek i luften

Ojoj, håller J1 på att bli kär?

Själv spenderade jag gårdagen tillsammans med Mr D och drömde i natt att han sa "Jag älskar dig". Chocken jag hade när jag vaknade upp lugnade sig när jag fick syn på honom springandes runt då han hade försovit sig en aning, det var bara en dröm.

♥ J2

Fjärilarna i min mage har party just nu!

Det är väldigt roligt att dejta när man dejtar en väldigt fin och gullig man! :)
♥J1

Lördag- & söndagsmys

Har spenderat både lördagen och söndagen tillsammans med Mr D. Började med att vi igår såg på hockey hemma hos honom. Därefter fick jag träffa på hans sex super söta hundar. Vi tog med oss två utav dom på en promenad, super söta. Hunden som älskade mig fick dock inte följa med tyvärr.. Sen begav vi oss hem för att laga mat, han är en riktig mästerkock den där Mr D. Och sen blev det filmkväll med lite ost och kex. En riktigt lyckad kväll! Idag bestämde sig Mr D dock för att vi skulle sova länge så det har inte hunnits med något speciellt utan bara lite söndagsmys.
Nästa träff inbokad med honom är på onsdag då vi ska se på hockey igen ! Då har vi även bestämt att vi ska ha en liten frågestund då vi inte har så jätte bra koll på varandra när det väl kommer till kritan..

Imorgon är det dags för den stora brasilianska vaxnings dagen. Hur ska det gå, kommer jag skrika av smärta?

♥J2


Brasiliansk vaxning

Haha J1 har tydligen bestämt sig för att berätta lite allt möjligt här så då kör vi på det. På måndag har jag en inbokad brasiliansk vaxning som jag fick av J1, Ms Ä, Ms M och Ms B då jag fyllde år. Så det kommer bli en intressant inledning på nästa vecka

Idag fick jag för första gången låna Mr Ds hemmanyckel, stort steg!

♥ J2

Dålig uppdatering

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på länge, men mitt liv har varit helt fyllt med glammiga tillställningar och mysiga hemmakvällar med min kära man, mr. M - NOT - jag är bara lat... jag ska bättra mig!


Kort uppdatering:
  • Har haft fem dejter med mr. M
- går något knackligt
- de fysiska problemen har löst sig
- vi ska ses på torsdag igen
  • Har bokat in en dejt med mr. P
- nästa fredag
  • "Världens snyggaste man" - är fortfarande världens snyggaste
  • Hockey är bra när man har brist på manligt testosteron
  • mr. Big drömmer fortfarande snuskiga drömmar om mig - men, vem gör inte det efter en natt med mig? ;)
  • På måndag sker en städning av J2:s undre regioner - vilket jag tror hon missat nämna?
♥J1

Uppdatering

J1 verkar ha gett upp om bloggen. Men vi ska inte släppa taget här allt för snabbt. Mr D och jag har minst två dejter inplanerade denna vecka. Jag är fortfarande aningens osäker, men försöker hålla mig positiv så det går framåt..

Det samtidigt som J1 fortsätter träffa Mr M och det verkar gå framåt, sakta men säkert. J1 fortsätter dock i sina gamla mönster och velar fram och tillbaka


♥ J2


Fröken osäker

Det infinner sig alltid en tid då jag blir osäker på vad jag egentligen vill och hur jag tycker och tänker om en person. Klarar jag mig igenom denna fasen så är Mr D godkänd av mig själv.

♥ J2


"Är det din dotter?"

Idag har jag följt med Mr D på äventyr då han hela förmiddagen hade massa ärenden att utföra. Under denna tid skedde något både roligt och ganska seriöst. Vi var inne i en butik där Mr D skulle handla något och jag stod mest där och försökte förstå vad de pratade om. När vi sedan strax ska gå så frågar försäljaren Mr D: Är det din dotter? - ojojoj! säger jag bara. Mr D borde fått världens åldersnoja efter det!

När Mr D sedan sa nej så frågade han istället Nehe, är hon din fru? Inte heller denna förklaring stämmer ju så när Mr D sedan skulle förklara vem jag var så slängde jag ur mig att jag är hans tjej. Något som jag nu i efterhand ångrar då han nu tycker att jag satt en titel på vår relation - något jag ju försökt undvika..
Vi får se hur detta utvecklar sig

♥ J2


"vår lilla hemlis"

Jag fick förresten sms från två män här om dagen. En av dessa, Mr P, träffade jag ett tag innan Mr D, men han var inte ute efter något seriöst och blev därmed dissad. Mr P smsade hur som haver och ville ses och pratade om hur speciell jag är och att han gillar mig en massa. När jag sedan sa till honom att jag träffar någon annan så fick jag svaret " det kan vara vår lilla hemlis att vi ses..". Det går bort!
Den andre mannen skickade också och vill ses, och jag förklarade även för honom att jag träffar någon annan och inte är intresserad av det. Även här fick jag svaret om att han inte hade några som helst problem med att köra dubbelspel..

Vad är det med männen? Vad tänker dom med egentligen?
Män är verkligen en sann gåta för mig.

♥ J2


Påsk med Mr D

Jag har nu spenderat en extremt mysig påskhelg med Mr D. Vi har sett på hockey och tagit det lugnt hemma hos honom, åkt skyview, varit på en hockeymatch och sedan umgåtts med Ms L. Det har varit en riktigt mysig helg och nu känner jag verkligen att han tycker om mig på riktigt. Han har dock svårt att med egna ord beskriva vad han tycker och tänker och drar därför ofta till med klyschor istället för att ge vanliga komplimanger. Men kanske ska jag inte döma honom förmycket, det kan ju trots allt vara svårt att ge komplimanger ibland..

Jag tycker det är skönt med egen tid, men nu saknar jag honom faktiskt lite när jag vet att jag inte får träffa honom förrän om några dagar. Men, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge...

♥ J2


Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Torsdagens dejt med mr. M gick toppen, pussarna var helt klart bättre! Kvällen resulterade i en övernattning... Mysig kille, men ja, jag vet inte, vi får se! Det finns saker att jobba på om vi säger så.
Fick sms från mr. M ikväll, han frågade om jag ville träffa honom imorgon. Är tyvärr upptagen då, så vi ska ses på måndag eller tisdag istället! Spännande! Nu känns det som att det börjar bli mer seriöst, nu har vi börjat lära känna varandra, frågan är nu vad han vill: sex eller förhållande? Men en ännu större fråga är vad jag vill! Jag har ingen aning, vi får se...
♥J1

RSS 2.0