Detta är ingen bra ide...

... att skriva SÅHÄR för att ta kontakt med någon på en dejtingsida:

"Jag vill skriva något bra, men jag vet inte vad... Måste saker man skriver vara bra?

Som i, jag vill skriva något bra meddelande till dig, men jag vet inte vad. Det kanske inte finns något man kan skriva som är bra som första meddelande till någon.

Du är lite söt :)"



♥J1

Over and out

Dags att hoppa i säng! Har haft en riktigt givande kväll på MSN med en ny förmåga, Mr. S. Frågan är om han lever upp till alla mina krav i verkligheten? Det får framtiden visa... den där framtiden är så spännande, ge mig framtiden nu, nu, nu!



J1

Männen bara kastar sig över oss kvinnor idag!

Självförtroendet ligger på topp efter en hel del män som hör av sig och visar sin uppskattning, de kastar sig över oss kvinnor. Mailen på sidorna, raggandet och förslagen om att ses - bara rinner in! Personer som säger att de endast är inne på sidan för att prata med en, som erbjuder sig att laga middagar och visar sin uppskattning. Det här är en riktigt bra kväll som dock ger mig aningens dåligt samvete då jag ju faktiskt håller dörrarna öppna åt alla håll! Det handlar såklart om att sålla mellan männen, men är någon trevlig måste personen få en chans..
Tipset för kvällen blir såklart: Håll alla dörrar öppna!



J1 & J2s motto:
DOSSS - Dyrka oss, Omtänksam, Stor penis, Snäll, Snygg



♥ J2


Fråga från en av våra underbara läsare!

"Hur gör jag när jag ska "ringa fel" för att det inte ska bli för uppenbart?"

- En mycket bra fråga! Som därför kommer besvaras med ett mycket bra svar: Mitt tips är att du hittar på ett ärende till en fejkad person med samma namn som den du vill stöta på.
Ex.
Du vill ringa till ditt mycket stiliga och välutrustade gamla flamma Kalle.
Du ringer då upp Kalle och säger:
- "Halloj Kalle! hur är det med dig? jo, jag tänkte bara säga att lektionen imorgon är flyttad till på tisdag".
- Förvirring uppstår.
- "Nej men oj, jag måste ha ringt fel, vem har jag kommit till? Kalle, är det sant? det var länge sen! vi kanske borde ta en middag någon dag och diskutera gamla tider!"




! Enkelt som en plätt, fixas på bara några minuter!



♥J1

förförd eller förförde?

Som ni kanske upptäckt så har jag inte blivit styckmördad som J1 verkade tro. Istället hade jag igår en sådan trevlig kväll att jag valde att inte åka hem.. Kvällen började med att jag fick komma hem till Mr D och se hans fina hus - killen hade verkligen smak vad gäller inredning. Vi valde att laga middag med en gång, även om jag främst tittade på. När vi sedan skulle sätta oss och se på os-semifinalen i hockey så insåg jag att han har ett väldigt hightech hem - något som innebar problem för mig då jag inte är särskilt teknisk.

Kvällen fortsatte i positiv anda och slutade med att jag blev förförd, eller var det jag som förförde?.. Hur som helst så var han tydligen positivt överaskad över mig. Något som gjorde att jag imorse - eller ja, rättare sagt vid tvåtiden - begav mig därifrån med ett glatt humör.

Svar till person som kommenterat:
Presentationen ska helst vara lite skämtsam eller förklara kort vem du är. Det behöver inte säga något om dina egenskaper utan kan vara något som du tycker är roligt att veta om dig. Precis som jag tidigare sagt har jag här skrivit om mitt sportintresse då det är något som ofta gör killar lite extra nyfikna. -Skriv dock inte saker som inte är sanna bara för att fånga in någon, det blir endast pinsamt i längden..
Vad gäller bilden så skulle jag tagit en bild där man ser ansiktet bra. Gärna tagen i en normal miljö, dvs. kanske taget då du är med dina vänner eller liknande så att det inte är ett tillgjort foto.

J2

Går fiskar i ide?

Jag tror det, för i mitt nätdejting-hav så finns det inga fiskar, eller jo förresten, många fula fiskar! Vissa ser bra ut på utsida, men är riktigt torra på insidan...andra ser fula ut på utsidan och de pratar jag inte med.
Roliga och snygga fiskar går i ide.

J1

J2 lever, halleluja!

Jag blev lite orolig ett tag, då jag inte hört av henne på hela natten och förmiddagen! Var rädd att Mr. D är en av dessa läskiga seriemördarna som mördar och stoppar snälla, oskyldiga flickor styckade i svarta sopsäckar och jag vill inte ut och leta efter J2s sopsäck!!!

Som tur var så fick jag precis tag på henne, hon verkade överlevt natten med bravu! Hon var fortfarande kvar hos Mr. D, så jag antar att hon tog skydd under hans täcke (och kanske även under honom?) under natten. Vi väntar på fortsättningen med spänning!



♥J1

Gammal porrig skåpmat x2

Träffen med Mr. Big gick... bra? jag fick en rejäl omgång iaf, bra för min harmoni, dåligt för mitt mentala tillstånd. Vi började som vanligt med spelet: "låtsas som att vi bara är vänner som ska plugga tillsammans", vilket senare övergick till vilt sex runt i husets alla delar. Denna gång slutade detta möte i alla fall inte med tårar, utan istället en stor tomhet. Jag borde verkligen sluta med det här, men det är så svårt när huvudet säger nej och kroppen säger JA JA JA! Det tär på krafterna att vilja ha någon man inte kan få, mer än i säng... Jag vill ha honom och samtidigt utrota honom från denna planet, går dessa två saker att förena? :)

För att få något annat att tänka på genomförde jag idag en plan som jag har haft in mind for a long time! Jag låtsades ringa fel till ett mycket hett (och förhoppningsvis villigt) gammalt strul, Mr G. Ett mycket bra tips för att återta gamla bra kontakter! Detta resulterade i att vi hade en rolig konversation i ca 20 min och vi ska träffas och äta lunch någon dag! Hoppas verkligen på ett bra ligg där, skulle behövas dör att skingra tankarna!
♥J1

.. inte nöja sig

Dags för andra dejten med Mr D den här veckan för J2. Dejten sker ikväll då J2 för första gången ska besöka Mr Ds hem. Mycket press ligger nu på Mr Ds axlar då det blir en chans att inte bara bedöma hemmet utan även matlagningen. Tror dock på en lovande kväll som kanske kan fördjupa relationen aningens.. Så återigen är det dags för att hitta en passande outfit och ett glatt humör.

Dagens lilla tips handlar om att sålla mellan männen, man ska inte nöja sig med mindre än det bästa!
Ut och roa er nu så kanske ni möter den perfekta mannen,           ♥ J2


Raggningstips

J1 och hennes möte med Mr Big måste uppmärksammas ordentligt, förhoppningsvis kan hon berätta lite mer om vilka förberedelser som görs - för utifrån vad hon sagt till J2 ska de ju bara plugga?

Det här med en raggningsskola kanske skulle kunna vara något, även om jag hellre kallar det för lite tips. Så till att börja med handlar det om att bli medlem på en dejtingsida, inte särskilt svårt då det finns oerhört mycket att välja på. Det är oftast möjligt att gå med i sidor utan att betala, men vill ni kunna mejla med vem ni vill på sidan - något som kan vara skönt eftersom det annars endast skickas små figurer och liknande fram och tillbaka - så finns det inte lika stort urval. Ett tips http://happypancake.com. Sedan handlar det om att skriva något, gärna lite vitsigt eller info om intressen som kan locka. -Här skriver exempelvis jag om mitt sportintresse eller något vitsigt rim.

Men nu vidare till hur du går tillväga när du väl har sidan klar och redo. Sök runt på lite medlemmar och kontakta folk som verkar intressanta eller helt enkelt är snygga. Det uppskattas helt klart att ta initiativet och flirta! Därefter gäller det att vara lite skämtsam men ändå intresserad av killen. Samtalsämnen kan vara intressen, här talar jag mycket om sport eller om saker killen säger att han sysslar med som jag är värdelös på - Perfekt, då kan han lära mig! ;) När det väl kommer till kritan så handlar det om att vara sig själv och på så vis locka männen med ens underbara personlighet.

Nu får det räcka för den här gången, men tjejer glöm inte att

Ha självförtroendet på topp

♥ J2


Ilska, förberedelser och vila

Idag har J2 ägnat dagen åt att förpesta andras tillvaro med sin ilska... ;) själv har jag förberett mig inför min dag med Mr. Big...! Det har varit fullt upp helt enkelt!


J2 är en hejare på att ragga grabbar på internet, hon kanske borde ta en liten raggningsskola här i bloggen? Vad tycker ni?



♥J1

dök upp en hunk

Jag inser att det måste kännas förvirrande då jag talar om för er att vi inte uppmanar till att träffa sina gamla män och J1 sedan bestämmer sig för att göra just det. Det skyller jag på en liten sinnesförvirring från hennes sidan, och hoppas på att den går över inom kort.

Jag höll inte det jag sa om att intressera mig för mina redan insamlade kontakter ikväll, istället hittade jag världens hunk!

Spänningen fortsätter...

♥ J2


Till allas fasa...

.... är nu även en heldag inbokad med Mr. Big på fredag. Ska man skratta eller gråta? Jag lär skratta först och gråta sen!
♥J1

Nu är det dags att skörda!

Har haft en mycket bra fångst idag, två stycken preliminära dejter och en mycket lovande msn-kontakt. MUMS MUMS MUMS, J1 kommer få ligga!




"du är värd ett ordentligt knull" -J2




J1

återuppta en fling..

J1 har just nu fullt upp med att återuppta en gammal fling, det går framåt även för henne.. För min del blir det lugnt med jakten idag, tänkte försöka prata lite med de kontakter jag nu har för att se om det går att rensa lite bland namnen..

Den här veckan blev vår singelaktivitet inställd, men till er som har tid så kan vi tipsa om att besöka pubar där de har singel-after work. Ett avspänt vis att träffa nya människor!

Nu håller vi tummarna för att det går bra för J1, även om hon verkar vara lite väl förtjust i att gå tillbaka till gamla..
- något vi avråder er till!

♥ J2


Kära trogna läsare!

Som ni kanske har märkt har J2 lite mer flyt med sina män för tillfället, hon kör den fina motorvägen, jag tar de slingriga skogsstigarna, det är bara att kämpa på! Det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke!
Det är nu dags för en att gå igenom dagens fångst på dejtingsidorna, återkommer snart med mer info!
Kram J1

Pussen som uteblev

Dejten igår var mysig. Började med middag, där det var mycket skämt och flams då vi redan efter endast fyra dejter skaffat oss våra små internskämt. Redan här gjordes även planer för att träffas igen på fredag och då se på hockeymatchen tillsammans. Vi kom då fram till att den ska ses hemma hos honom, något jag glädjer mig åt då ens hem säger mycket om en person! Efter middagen så begav vi oss till bion, Shutter Island, en bra film. Kvällen slutade dock pusslös trots en del perfekta pusstillfällen.. Kanske kommer den på fredag!

Att jag benämner att det inte kommit någon puss än, kan kanske verka lite konstigt då det är något jag själv kan göra någonting åt. Det speciellt då jag oftast är den som tar första steget! Jag har dock bestämt mig för att ta det lite lugnare på min offensiva front i hans fall då jag fått vibbarna om att han vill ta det lilla lugna. Därmed inväntar jag med spänning vad som kommer att ske.. Men tjejer, var inte rädda för att ta första steget - det brukar göra stort intryck på killar!

♥ J2


inför dejten

Medan J1 försöker mätta sin desperation med kläder och liknande så är det nu dags för J2 att börja förbereda inför kvällens dejt. Ja, det är alltid bra att vara ute i god tid även om dejten inte är förrän vid sjutiden. Det är mycket att tänka på inför dejten, där förhoppningsvis första pussen kommer.. Hur man ska se ut inför en dejt innehållande middag och bio. Vardagligt men ändå fint, det är en svår avvägning det där.

Under min dejt håller vi nu tummarna för att turen vänder för J1 och att hon kan få napp på någon hunk! Det kan vara en svår uppgift att sålla mellan männen på dejtingsidor som vi använder oss av, det särskilt då de riktiga puddingarna oftast är ute efter bara sex. Något som dock brukar visa sig väldigt snabbt i konversationen - skriver en kille mycket om sex eller försöker få ur dig saker om vad du har på dig eller liknande är det således tydliga tecken..

Uppdaterar om hur det gick på dejten sen så får ni hålla alla era tummar för att den går bra samt att J1 hittar någon pudding idag.. Var dock en underdrift från henne igår då hon sa att hon inte fick något napp alls. Hon fick trots allt tag i en tysk man - vad pratade dom om egentligen?

Puss och kram
J2


DESPERAT...

... börjar jag bli nu!
"Får jag inte nitar och läder, höga stön och porriga kläder!!!"










/J1

Dagens fångst!

Nu har vi varit ute och jagat flera timmar!
Dagens fångst: J1 - ingen napp, J2 - många kåta karlar. Frågan är, vad som är bäst? Kåta män, såklart!!!
Varför blir det såhär?

EXTRA, EXTRA!!!

J2 har en dejt redan imorgon, med Mr D! De har träffats ett par gånger nu, men har ännu inte kommit till kyssen, vad kommer hända imorgon...?
Följ bloggen förtusan, spänningen stiger!

Välkommen du trogna läsare!

Idag är en stor dag, för världen, Sverige och inte minst för J1 och J2 - två glada och äventyrslystna spanare på väg i i den snåriga dejtingdjungeln!

Vi har, dagen till ära, skaffat oss lite redskap för denna exotiska upplevelse! Det genom att gå med i ett antal dejtingsajter... Så se upp!! - du går aldrig säker
Vi kommer i denna blogg uppdatera dig om vårt händelserika singelliv, alla oförglömliga stunder och inte minst kommer vi delge dig vår enorma kunskap inom området!
OBS!! Missa inte vår Singelaktivitet varje vecka - mer info får du senare!
Puss och kram
J1 och J2

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0