Imorgon är en stor dag

Det är dags för dejt nummer tre med mr. M och denna gång ska han komma hem till mig! Nervöst... ett problem dök dock upp igår under ett telefonsamtal med honom, jag uppfattade det som att han hade glöm bort att vi skulle ses på fredag! GLÖMT BORT!!! Detta ska undersökas under morgondagen, om så är fallet; är han ointresserad eller bara väldigt virrig? virriga män har jag haft att göra med förut, inte min grej.
- Kommer pussarna vara bra?
- Hade han glömt bort vår dejt på fredag?
Detta kommer ni få svar på nästa inlägg + lite smaskiga detaljer, fortsätt gärna läsa!
♥J1

Sätta en titel

Ett stort och svårt beslut. Personligen tror jag att man innerst inne vet vad som är rätt, tvekar man, så är det inte rätt. Varför vänta om det känns bra? Varför skynda sig om det känns bra? Jag vet inte. Relationer är knepiga.
Dejt numero tre är nu inbokad med mr. M. på fredag, men vi har inte riktigt bestämt vad vi ska hitta på än, det löser sig nog! bara pussarna är bra så är jag nöjd! ;)
♥J1

sätta en titel?

J1 verkar ha bestämt sig för att berätta om alla möjliga saker här ;) Själv håller jag mig nu till en kort liten uppdatering. Mr D har varit super gullig mot mig hela helgen. Nu har folk dock fått mig att fundera över vad vi är och om vi borde uttala oss något om sådant.. Bör man sätta en titel eller är det bra att låta det vara tills man är 100% säker?

♥ J2

En speciell dag

Idag är det tre veckor sen jag fick något senast, wohooo! ska det bli en fjärde...?
♥J1

Tungkyssar, modell-jobb med en gnutta smör!

De senaste dagarna har jag lyckats samla ihop några riktigt självförtroende-boost-moments!
-Idag fick jag mig en riktig tungkyss av min kusins barn (1,5 år), tror tyvärr att han måste finslipa sin teknik något, men han har tio år på sig, så det borde fungera! Trots allt, det finns 30-åringar som som har teknik att fila på också...
-Igår blev jag kallad "kanonsnygg" av en alkoholist han insisterade vidare på att jag borde söka ett jobb som modell.
- Igår fick jag även ett sms från mr. M, vilket han inledde med "Hej sötnos" - frågan är om detta sk uppfattas som gulligt eller bara smörigt...?
Ingen tredje dejt är än inbokad med mr. M, men jag väntar med spänning!
♥J1

Godkänd

Gårdagen gick mycket bra. Det skedde inga konstiga incidenter med mina vänner och Mr D även om jag ännu inte fått klartecken över om han är godkänd av dem. Någon som dock godkände mannen var min mamma som tyckte han såg ut och verkar vara en bra kille. Så låt oss nu hoppas att han godkände mitt hem, familj och mina vänner - det är nog det enda som kan förstöra något just nu..

På fredag ska jag och Mr D åka skyliften och ha oss en mysig kväll. Får se om jag hinner träffa honom något innan dess också eller om det blir en vecka utan sällskap..

♥ J2

Håll alla era tummar

Nervositeten inför morgondagen stiger! Det här med att Mr D ska träffa mina vänner, familj samt se mitt hem på en och samma dag känns lite väl mycket. Inte för att jag tycker att det är världens grej, men det blir så mycket med en gång och jag hoppas bara att jag hinner njuta av kvällen också. Tänk om det blir totalt fiasko?
Det kanske låter överdrivet, men vad vännerna tycker spelar faktiskt en väldigt stor roll. Vad händer om han inte går ihop med mina vänner? Det innebär ju trots allt en hel del problem för en framtida relation..

Håll alla era tummar för mig imorgon!

J2


Kärlekshoroskop - J2

Inspirerad av J1 var jag självklart tvungen att testa mig och Mr D i de här kärlekshoroskopen med.

- http://www.hemmetsjournal.se/astrologi/karleksjouren
"Visst är det rar romantik för detta par. Det här kan vara en verkligt fin vän för dig tror mina stjärnor som också finner er båda som passande mycket bra för varandra. Så kärlek mellan er två är nog av allra bästa sort och det tycks mig som att ni två även finner varandra spännande och varia¬tionsrika i er kärlek. Så det blir nog inte många stunder av vilande när ni är ihop."

-http://www.spray.se/horoskop/lovematch.php
"Både J2 , med Solen i Väduren och Mr D med Solen i Lejonet är Eldtecken, vilket betyder att båda har en stark identitet och naturliga ledaregenskaper. I allmänhet finns det därför en enad livssyn men också en tendens att tävla om bekräftelse. Medan J2 är ganska naiv och impulsiv har Mr D en tendens att visa en större värdighet och förväntar sig att J2 skall foga sig, vilket inte är något som faller sig naturligt för en Vädur. Eftersom båda är passionerade kommer förhållandet att vara varmt, på gränsen till explosivt."

-http://www.snoa.se/horoskop.asp
"Två eldsjälar har hittat varandra och ni är det perfekta paret. Båda älskar att leva. Ni har liknande humor och ingen av er känner sig förtryckt trots att ni båda är rätt dominanta."

-http://www.dagenshoroskop.nu/karlek/match/
"När en Vädur och ett Lejon träffas tänds gnistorna. Båda har tecken är av eld, de är passionerade och dynamiska med en sund kärlek till tävlande och kamratskap. Det är mycket action i denna relation. Båda vill vara ledaren och de kan bli problem då deras stora egon ibland kommer i vägen. De har en genuin beundrad och respekt för varandra, men de måste lära sig att både ta och ge order.
Det bästa med relationen är deras ömsesidiga beundran de känner för varandra. Då Väduren är initiativtagaren och Lejonet är följeslagaren så har de sina nischer i relationen. Deras ömsesidiga energi och passion gör förhållandet mycket dynamiskt."


Jag är mycket njöd med resultaten!
Många positiva ord om relationen även om vi båda är dominanta, det är ju det som gör det hela lite mer spännande!


♥ J2


Nu kommer vi till den stora frågan igen...

... vem ska höra av sig? när ska man höra av sig? hur ska man höra av sig? så mycket fjärilar i magen, så mycket ovisshet.
♥J1

Kärlekshoroskop

Kärlekshoroskop är det perfekta sättet att ta reda på om din flirt är något att satsa på, därför har jag gjort ett par stycken idag!
http://www.hemmetsjournal.se/astrologi/karleksjouren/
"Härligt, kärleksfullt och rart par. Ni är så omtänksamma om varandra och pysslar mycket med tanke på att vännen ska ha det bra. Men ibland har ni så mycket att göra att ni inte hinner med varandra. Men inte gör det så mycket tycks ni säga för ni älskar ju varandra."
http://www.spray.se/horoskop/lovematch.php
"Denna kombination Vattentecken emellan – Kräfta och Skorpion – är kraftfull och intensiv. Båda är känslomässigt mycket involverade i varandra och söker trygghet i förhållandet. Beroende och svartsjuka kan uppstå och kanske även känslomässigt tumult, som uppkommer på grund av en oförmåga att se saker och ting rationellt. Det kan finnas ett starkt andligt band."
http://www.snoa.se/horoskop.asp
"Den som söker, den finner. Ni passar ju perfekt för varandra. Hon attraheras av Skorpionens styrka och han av hennes förmåga att förstå, vårda och skapa trygghet. Ett toppenpar, alltså!"
-http://www.dagenshoroskop.nu/karlek/match/
"När en Kräfta och en Skorpion träffas resulterar det i en relation mellan två emotionellt intensiva tecken. Tecken som dessa passar vanligtvis mycket bra ihop, den enes styra balanserar den andres svaghet. Dessa två känner ett stark sexuell attraktion och då de är tillsammans höjs temperaturen i rummet. Kräftan och Skorpionen har en hel del gemensamt och det finns stor potential för att behålla passion och styrkan i relationen. 
Det bästa med relationen är deras starka lagarbete då de bestämmer sig för nåt. Förhållandet kan blomma då Kräftan förstår att Skorpionen ser långsiktighet och att gemenskapen är emotionellt givande för dem båda. Deras gemensamma engagemang skapar en relation av formidabel styrka."



Jag måste säga att jag är nöjd över resultatet!


♥J1

Uppdatering!

Middagen var god, sällskapet var trevligt, MEN pussarna var dåliga!!! Detta är ett stort problem, det var som en lam fisk, ingen rörelse, inget liv - och han ser ut att vara en riktig alfa- hanne. Jag misstänker att mr. alfa-hanne är nervös, eller jag hoppas verkligen det, annars har vi ett problem... Summan av kardemumman: jag är jättenöjd med dejten, han är jättetrevlig, hans hem var supermysigt, han är verkligen en svärmorsdröm. Jag vill lära känna och veta mer om den här mannen! Varför är denna svärmorsdröm singel, har det något att göra med de dåliga pussarna kanske...?
♥J1

Dejt nummer två, nu sker det!

Blev lite ändring i planerna idag, då jag skadat min fot och kan tyvärr inte spela badminton, som planerat... istället så ska jag hem och äta middag hemma hos mr. M! Nu blev detta helt plötsligt mycket mer seriöst. Kl 18.00 smäller det.
Ikväll kommer jag få reda på:
- Vad han vill, sex vs. förhållande?
- Vem han är, "ungkarls-lya" vs. moget mysigt hem
- Om han kan laga mat
- och antagligen en hel del mer...
Kommer första pussen ikväll, vad tror ni?
♥J1

Det bara flög ur mig

Ibland blir man bra trött på sig själv.. Jag lyckas säga saker som jag inte menar bara för att vara trevlig! Som jag tidigare har sagt så ska Mr D få träffa mina vänner på fredag. Men nu har jag även lyckats bjuda in honom på middagen hemma hos mig innan utgången och det var verkligen inte meningen. Det bara flög ur mig, när jag berättade att en sådan skulle äga rum, att han självklart fick komma han med..
Till en början kom vi överens om att han skulle dyka upp senare, men nu har mannen tydligen ändrat sig och det går ju inte att dra tillbaka en inbjudan.  Det blir alltså en "mer intressant" kväll än vad jag trodde på fredag.

♥ J2

Mr D får passa sig..

Ojoj, Mr D får visst passa sig inför fredag då det verkar som att J1 är riktigt på hugget med bedömningen.. Vi får väl se om han hinner springa sin väg innan hon ens är färdig!


♥ J2

Dejt nummer två

Dejt nummer två med mr. M sker imorgon, då ska det spelas badminton för fulla muggar! Wohooo! Det kändes inte direkt som att det var "love in the air" förra gången vi sågs, var liksom inte ens nära en puss, vi får se hur det går imorgon... då kommer vi i och för sig stå på varsin sida av nätet, knepigt! Samtidigt tycker jag att det var bra att det inte blev någon puss på första dejten, det bådar inte riktigt gott. En puss kan vara okej, sex är inte okej (om man inte är ute efter ett kk-förhållande) Själv anser jag att dejt nummer 2-3 brukar vara lagom för första pussen, vad tycker ni?

Angående mina problem med "skicka sms-inte skicka sms", problemet är faktiskt större än vad det låter! Man vill visa sig intresserad, men samtidigt inte bli en klängranka redan efter första dejten... Jag skickade till sist iväg ett sms igår i alla fall och jag fick ett sms tillbaka, det bådar gott!
Och på fredag sker den STORA granskningen av mr. D, dags att snickra ihop ett frågeformulär och bedömningsmall!
♥J1

favorit..

Nu har ytterligare en kväll spenderats tillsammans med Mr D och jag börjar kanske bli lite mer säker på att det faktiskt känns rätt. Får hålla tummarna för att han går hem hos mina vänner när han ska få träffa en del av dom för första gången på fredag. Gör han inte det så kan det bli lite jobbigare..

J1 var igår väldigt rolig då hon skickade sms till mig för att fråga om hon är för på om hon skickar sms till Mr M. För er som inte vet så har hon i princip endast börjat skicka sms till mannen en gång tidigare. Men samtidigt kan jag förstå henne lite, för sådär i början är det svårt att veta hur man ska undvika att uppfattas som "på" och "klängig". Dock så tycker jag det är bättre att ta lite initiativ så länge det inte skickas iväg sms stup i kvarten...


"Du är min lilla favorit"
                            - Mr D

J2

"Är du kär?"

Min gårdag tillsammans med Mr D började mycket bra med en oerhört fancy middag med mysig stämning men inte sådär fånigt romantiskt. Sen skulle vi egentligen åkt och spelat lite biljard men då jag inte var på topp så bestämde vi oss istället för att bege oss hem till hans tjejkompis, Ms L, och hennes kille som vi var hos i fredags. Där blev jag sedan utfrågad om vad jag och Mr D har för "relationsstatus", och tyckte det var märkligt att vi endast dejtar. Strax därefter försökte hon få mig att säga att jag är "kär" i honom eller vad det är jag egentligen känner..

Jag kom ur situationen relativt bra.. Känner mig dock lite fundersam över om det var han som hade sagt åt henne att fråga. För vad är det för samtalsämne att ta upp med någon som man träffar för andra gången? Enligt honom så har han inte bett henne fråga. Men vem skulle egentligen erkänna en sån sak?

♥ J2


WOHOOOOOO!

Idag ringde mr. M, som jag hade dejt med fredags, så nu ska vi på dejt på onsdag igen!!!!




♥J1

Gäller fortfarande tre-dagars regeln?

Funderade lite på Mr. M, som jag träffade igår, som ännu inte har hört av sig. Går vi fortfarande efter tre-dagars regeln? eller är det bara en ursäkt för att slippa må dåligt över att han inte hör av sig de första dagarna... jag mår inte dåligt än i alla fall och när tre dagar har gått lär jag ha slutat fundera på om han kommer höra av sig eller inte; tre-dagars regeln, kanske ett rätt bra påfund? Samtidigt kan jag inte riktigt förstå varför man inte bara kan få höra av sig på en gång, skulle sparat ett stort antal fjärilar i många personers magar!
Sen kommer vi till den andra STORA frågan, vem ska höra av sig? I detta fall ligger bollen helt klart hos honom, jag skickade ett sms igår och tackade för kvällen, fick ett sms tillbaka, som jag svarade på, nu är det hans tur! Undrar om han förstår det också...? Om han inte hör av sig, betyder det att han inte är intresserad, eller betyder det att han väntar på ett klartecken från mig? - ibland fungerar inte riktigt telepati-linjen mellan män och kvinnor...
Tycker ändå att det här spelet är löjligt, kan man inte bara höra av sig om man är intresserad! Emotioner finns till för att guida oss! Vi måste sluta gå och tänka och börja agera.
♥J1

Dagen efter

Dagen efter dagen D (min första nät-dejt!) känns bra faktiskt. Jag har funderat lite över om jag skulle vilja träffa honom igen och jag kom fram till: om han hör av sig, så vill jag träffa honom igen, han har potential, även om det inte direkt "klickade", alla förtjänar en andra chans. Jag kan inte säga att jag var riktigt på topp igår heller, trötthet, nervositet och en överfull kissblåsa (var tvungen att sätta mig mitt på en gata på vägen hem, jag höll verkligen på att kissa på mig!) hade ett finger med i spelet... Så chansen att han hör av sig är kanske inte så stor, men jag hoppas verkligen att han hör av sig! vore en bra självförtroende-boost! Om jag får hoppa lite bland ämnena, så skulle jag vilja diskutera hans ålder, han är 30, alltså tio år äldre än mig. Åldersskillnaden märktes, men frågan är: vad är bäst, att vara övermogen eller omogen?

Fick ett nummer av en kille från "glada-pannkakan" idag som jag pratat med ett tag, så skickade ett sms till honom nu på kvällen, vi får se vad som händer!
Förresten, fick en mycket gullig kommentar från en killkompis idag "Du är en toppentjej J1, du kommer att träffa någon snart, dvs. den dagen då vi träffas! Kram" Sånt behöver man höra ibland!
♥J1

Singelaktivitet

Det blev ingen singelaktivitet den här veckan heller eftersom vi har extremt mycket att göra just nu. Istället så tipsar jag nu verkligen om det här med hockeymatcher. Det är just nu slutspel och fullsmockat med snygga män som tittar på matcherna. Det bästa är kanske att gå på en match, men är ni inte sugna på det så fungerar även pubar som sänder matcherna - exempelvis O'leareys..
Tycker ni att det är roligare med fotboll så fungerar självklart det också då det även är mycket folk som ser på de matcherna!

Själv kommer jag att befinna mig på hockeymatchen mellan Djurgården-Brynäs idag, håll tummarna!

♥ J2


Tandborsten

Jag har nog råkat gå vidare lite med Mr D här utan att det var meningen att det skulle uppfattas på det viset. Ska ut och äta med honom ikväll och sedan sova kvar där. Eftersom jag är en sådan virrpanna så påminde han mig om att ta med tandborsten varpå han fick svaret "får nog köpa en ny, den får inte plats i jackan".. Inte förrän jag skickat iväg smset insåg jag att det låter som att jag tänker flytta in en tandborste. En jobbig situation som jag nu måste försöka krångla mig ur


♥ J2

Första dejten avklarad

Jag vet inte riktigt vad jag ska ge den för betyg. Det var varken bu eller bä. Åldersskillnaden kändes av. Han hade ful jacka. Han var snäll. Han såg okej ut.
Betyg: 5 av 10
♥J1

Väntar med spänning

på att få höra ifrån J1. Verkar som att hennes dejt går relativt bra iallafall med tanke på att dejten fortfarande pågår och de nu spenderat två timmar tillsammans. Jag har fått order om att invänta att hon hör av sig så nu håller jag mina tummar för att det går bra för henne!

♥ J2

Tuff brud i lyxförpackning

J1 var nog väldigt frustrerad igår eftersom hon publicerade samma inlägg tre gånger!! Idag har hon dock inte varit på topp inför kvällens dejt. Det säger en hel del när jag är mer taggad än hon inför dejten. Men tillsist fick jag veta att det berodde på att det är mycket arbete med en ny man. Att behoven inte kommer tillfredsställas direkt verkar vara något som sänker damens humör!
Jag tror att hon har en mycket trevlig kväll framför sig och det kommer gå grymt bra då hon är en vacker och trevlig kvinna. Hon har helt enkelt allt ! -utom en man..

J2


Laddning och övertalning

Hej hopp kära bloggen!
Denna kväll har jag spenderat med att ladda för helgens dejter, spännande spännande! Jag lovar att bjuda på smaskiga uppdateringar...
Jag har även försökt att tjata mig till ett ligg, men det gick inte så bra. Antingen är jag väldigt ful, eller så är killen väldigt nere... Skit samma, jag behöver ett ligg snart!!!
Det borde vara en mänsklig rättighet att ha tillgång till en penis.
♥J1

Laddning och övertalning

Hej hopp kära bloggen!
Denna kväll har jag spenderat med att ladda för helgens dejter, spännande spännande! Jag lovar att bjuda på smaskiga uppdateringar...
Jag har även försökt att tjata mig till ett ligg, men det gick inte så bra. Antingen är jag väldigt ful, eller så är killen väldigt nere... Skit samma, jag behöver ett ligg snart!!!
Det borde vara en mänsklig rättighet att ha tillgång till en penis.
♥J1

Laddning och övertalning

Hej hopp kära bloggen!
Denna kväll har jag spenderat med att ladda för helgens dejter, spännande spännande! Jag lovar att bjuda på smaskiga uppdateringar...
Jag har även försökt att tjata mig till ett ligg, men det gick inte så bra. Antingen är jag väldigt ful, eller så är killen väldigt nere... Skit samma, jag behöver ett ligg snart!!!
Det borde vara en mänsklig rättighet att ha tillgång till en penis.
♥J1

.. dåliga sidor

Ikväll ska jag och Mr D se på hockey tillsammans. Så ni får hålla tummarna för att han faktiskt vill träffa mig efter det, då jag kan bli väldigt ivrig när det kommer till matcher.. Ska bli intressant att se hur vi ser på varandra när våra bra och dåliga vanor börjar visa sig.

Ikväll kommer han troligen för första gången få se mig i kläder som är planerade utifrån hockeyn och inte utifrån ett dejtingperspektiv så vi får se hur det går!

♥ J2

För er singeltjejer så är dagens tips att ni beger er ut till någon sportpub och ser på ishockey. Inte för att ni kanske är intresserade utan för att det kommer krylla med snygga män!


Hejsan hjärtat..

eller rättare sagt främling.
Så nu när jag slutat anstränga mig på dejtingsidorna eftersom det är rätt stadigt med Mr D så kikar jag bara in på en av sidorna ibland för att se vad som händer samt för att skicka över män till J1 - även om det hittills kanske inte gett något bra resultat. Men hur som helst så är det roligt att se vad somliga säger, eftersom jag får rätt roliga meddelanden. Ett smakprov följer nedan, och det här är alltså ett exempel på hur ni INTE ska skriva.

"hejsan hjärtat jag måste bara säga att mitt hjärta slog några extra slag när jag såg dig:$ hoppas du känner att du skulle vilja prata med mig, att jag är intressant på nått sätt:) för du ser både trevlig ut och är jätte vacker:$
kram"

J2

Steg 1: träffa vännerna

J1 har bokat in en rolig dejt på fredag samtidigt som jag bokat in en "dejt" med Mr D. Återigen ska vi hem till hans vän för att umgås med henne och hennes kille, något som gör att jag återigen får lite panik. Men jag ska försöka följa J1s råd och inte oroa mig utan försöka ha kul. Det borde jag nog speciellt då jag har bjudit med honom till mitt födelsedagsfirande nästa vecka, då han kommer träffa en del av mina vänner. 

♥ J2


Min första nät-dejt är inbokad

Nu är min första nät-dejt inbokad. Mannen jag ska träffa heter Mr. M, verkar otroligt trevlig, artig, snäll, social, 30 år och arbetar som idrottslärare (en liten träningstönt - precis som jag!). Pratade lite med honom på telefon, det flöt på bra! Hittills så känns det riktigt bra!
Dejten är daterad till på fredag kl 20.00!
♥J1

Fram med kalendern!

Nu ska ja det bokas dejter, wohooo!
♥J1
PS. "världens snyggaste man" - är världens snyggaste man! DS.

Utvecklingen

Biodejten med Mr D gick bra igår. Känns inte längre särskilt nervöst inför våra dejter, eller är det dejter när man träffats så pass mycket? Självklart tycker jag att det är mycket bra att vår relation utvecklas men efter att idag ha fått höra att J1 samt vår söta vän Ms Ä tror att Mr D snart kommer ta pratet om förhållande skrämmer mig lite. Jag vill inte kasta mig in i ett förhållande, men ändå inte förlora honom på kuppen?

Nu ska vi inte gå händelserna i förväg, men frågan är vad som komma skall?

♥ J2

  Jag lämnar kommentaren kring att berätta mer om de män vi dejtar till J1 då jag tror jag uppdaterat relativt bra kring Mr D...

Godkänd

det lyckades jag bli! Jag klarade av den jobbiga uppgiften att bli godkänd av bästatjejkompisen i fredags så jag och Mr D fortsätter ta oss framåt i denna djungel. Samtidigt får jag fortsatta skamliga förslag på gladapannkakan och av någon anledning tror männen att de kan få träffa mig efter att ha pratat med mig typ en gång.. Så lätt är jag inte! Jag märker även att motivationen att ragga vidare inte ligger särskilt högt då jag redan har en trevlig man, nu håller jag mest koll på vad det är som händer där ute.

Kan en person vara pojkvänsmaterial, men inte för dig?

J2


Välja man

Det är inte så lätt som det låter, för när man väljer man också en viss typ av liv. Med män följer ett paket - i dubbel bemärkelse.

Väljer jag:
- Mr. Big - kommer jag leva ett perfekt liv utifrån, men kanske utan den sanna livsglädjen?
- Mr. M. den äldre - kommer jag leva ett liv utanför stan, antagligen få barn rätt tidigt
- Mr. N. - ett oplanerat liv, med ständiga orosobjekt, jobbigt att få ekonomin att gå ihop
- Mr. M. - den yngre - ett kärleksfullt, innerstadsliv med många spontana resor
- Mr. P. - svenssonliv, radhus i förorten
- "Världens snyggaste man" - otroligt hett sexliv, mycket träning, mer utmanings-/idrottsrelaterade resor
Vilket liv vill jag leva?





J1

Veckans singelaktivitet!

Tyvärr så uteblev den denna vecka, då vi båda har varit väldigt upptagna med livet.
Här kommer dock lite bra tips på singelaktiviteter:
  • Sitt i en park och betygsätt män
  • Gå in på shakemyworld.se - massor med bra singelaktiviteter
  • Ut på krogen - ragga, ragga, ragga
  • Gå på hockey/fotbollsmatch - massor med snygga män
  • Gå på en pub där det sänds en stor match - massor med snygga män som behöver underhållas i pauserna
  • Gå ut och shoppa kläder män vill ha - det gäller att jobba i förebyggande syfte
  • Umgås med manliga vänner - ta reda på vad män vill ha, viktigt med underarbetet!
  • Gå på "manliga" mässor
Som ni märker, bara er fantasi sätter gränser!
Varför begränsas av omöjligheter?




J1

Män!

Är precis som kvinnor fast det medföljer en liten/mellan/stor accessoar! De är i alla fall MINST lika komplicerade.
♥J1

skicka över män..

Ett litet tips för alla internetdejtande, har ni någon vän som också är medlem på samma sida - skicka över män ni tror kan passa vännen. Det är något jag och J1 gör, även om det hittills inte varit så effektivt så får åtminstone båda chansen att se om mannen är något att ha! - Perfekt om ni har olika smak på killar!

Det fortsätter gå framåt med Mr D, imorgon har han bokat upp mig för en biodejt!

♥ J2

"Mittemellan-land"

Igår tog jag tag i min nervositet och följde med Mr D till en av hans vänner. Det var en trevlig afton men den slutade definitivt med att jag kände att relationen gått vidare. En helkväll tillsammans med Mr D's kompis och hennes kille gjorde att vi kändes mer och mer som ett par. Ja, nu går det väldigt fort här och tankarna börjar snurra. Finns det ett mittemellan-land? Mellan att bara dejta och att vara tillsammans? Det tror jag..

Hur som helst är det nog där vi befinner oss så efter att ha spenderat hela denna dag tillsammans valde jag, trots frågan om jag ville med hem till vännen ikväll med, att det var dags att ta mig hemåt. Vi får se hur detta utvecklar sig!

Följ J1's fotspår, ge inte upp även om det känns tufft!

J2


Wohooo!

Nu har jag hittat några helt okej och en mycket lovande kandidat på gladapannkakan!
"Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till"
♥J1

Bitterfittan talar ut

Ja, jag vet att jag har varit en lite bitterfitta på senaste tiden, men det är inte så lätt när man kämpar i motvind!
Insåg dock imorse när jag var ute och höjde pulsen i det vackra vädret att även om solen inte lyser på mig just nu, så vet jag att den finns där! Samma sak med kärleken, den finns, trots att den kanske inte lyser upp just min tillvaro för tillfället! Så nu ska jag ut och hitta den!
Jag har i alla fall tagit tag i saken och tagit upp mitt dejtande på den härliga, bästa, dejtingsajten happypancake.com, kan starkt rekommenderas! Många fina män och helt gratis!
♥J1

Prioritera..

Kraven på männen tåls att fundera över. Ofta har vi många krav, speciellt J1 som har en lång lång lista fylld med krav. Men kanske prioriterar vi fel. Ratar män som egentligen stämmer in på de krav vi har som faktiskt är viktiga för lyckan, men kanske inte stämmer in på kraven angående mindre viktiga saker..

Det handlar nu inte om att nöja sig, men tänk över era krav och fundera på vilka som faktiskt är viktiga när det kommer till kritan!

♥ J2


Ge inte upp, fortsätt ragga

J1 har tydligen drabbats utav en liten svacka vad gäller männen. Det hela handlar nog om att hon inte själv anstränger sig eller kanske ens vill? Det finns män så det räcker och blir över till oss snygga kvinnor så jag vet inte vad hennes lilla depression beror på. Kanske är det dags för mig att pusha henne lite mer nu. Skriv gärna och ge henne några av era små raggningstips och förslag på var hon ska leta reda på männen!

För mig rullar det på förvånadsvärt bra, Mr D planerade igår in att vi ska ses i helgen så han verkar väldigt positiv till vårt dejtande.. De senaste veckorna har vi ju trots allt spenderat mycket tid tillsammans. Framåt går det i alla fall!

Mitt tips till J1 blir att hon inte ska ge upp utan fortsätta ragga! En sak jag dock kommit underfund med är att man kanske inte ska leta för mycket utan ta det som det kommer. Att spana män är det dock inget fel på..


♥ J2


Nu ger jag upp det manliga släktet!

Till och med killarna jag inte vill ha flyr, då är det illa.
Dags att skaffa sig en ny hobby!
♥J1

Gårdagens dejt

Jag hade inte behövt oroa mig igår för ett möte med vännerna. Något som jag inte insåg förrän ett tag in i dejten och kunde då koppla av. Kanske kände även Mr D att det faktiskt är ett relativt stort steg.. Istället spenderade vi kvällen med standup och några drinkar. Det var en riktigt lyckad kväll som ledde till att jag somnade bums så fort vi kom hem till honom. Därmed avslutades vår dejt imorse vid 6.15 då han var tvungen att bege sig till jobbet..

Igår lyckades jag, på ett väldigt smart och diskret vis, få ur Mr D att han inte träffar andra samtidigt!

  ♥  J2

Världens snyggaste man

Ja, det är vad han är! Jag kan inte sluta tjata om honom. Han är grymt snygg, smart, trevlig, rolig ja, allt en man ska ha. Nu har jag bara ett litet problem. Hur ska jag ta reda på om han är singel?
Jag behöver verkligen hjälp. Så snälla, alla som läser måste kommentera detta inlägg, minst ett tips, snälla, snälla! Detta handlar om liv eller DÖD!
Sa jag att han är grymt het?
♥J1

Lägga sidorna åt sidan

J1 har äntligen insett sitt egna bästa - bättre sent än aldrig!
För, det här med ex komplicerar bara till tillvaron.. En gammal fling kan alltid vara trevlig att återbesöka lite då och då. Men med ex är det alltid för känsligt och det kan bara sluta på ett vis, i tårar..

Själv har jag nu lagt dejtingsidorna lite åt sidan, det eftersom jag skulle tycka det var aningens jobbigt om jag insåg att Mr D satt vid dem. Något han inte gjort sedan snart en månad tillbaka. Och ja, jag har kollat! Men det är även för att jag just nu är så nervös inför morgondagens dejt, där jag är 99% säker på att jag kommer få träffa hans vänner. Det är inte heller vilka vänner som helst, utan tjejkompisarna.. Tjejer är så oerhört mycket svårare att imponera på än killar, eller är detta något jag bara fått för mig?


Håll tummarna för mig imorgonkväll
  ♥ J2


WOHOOO!

Jag skickade idag ett sms till världens snyggaste man(just det, MAN, det är precis vad han är!) och jag fick inte rådissen!!!
Wohooo!
♥J1

J1 goes bananas!

I helgen har jag lyckats med att:
- Hångla med ett ex framför ett annat ex - inte att rekommendera!
- Göra slut med ett ex!
- Sovit minimalt, intagit en stor mängd alkohol- och sockerhaltiga livsmedel!
Ni kommer till många personers lycka inte få höra med om mr Big, han har sårat mig för mycket och jag insåg i helgen att det inte kommer vi bli vi två igen, att jag har tröttnat på honom. Nu är mitt sikte inställt på nya, fräscha och mentalt stabila killar! ;)
♥J1

Träffa vännerna..?

Jag har nu försatt mig i en knepig situation som jag tidigare pratat om att jag vill undvika. Jag har nu bestämt med Mr D att jag ska följa med honom på en tillställning han, åtminstone brukar gå med sina vänner på. Så nu har jag insett att jag troligen kommer träffa dem. Hur i hela friden ska jag nu handskas med det? Enligt en av er läsare så är det ju som jag redan nämnt det första av tre steg.. Om det stämmer så bara rusar det fram

Går det för snabbt eller borde jag ta chansen?

♥ J2

växande relation...

J1 went wild and crazy igår.. Hoppas på att hon själv ger en uppdatering om hennes helg. Min helg har varit lugn och skön. Var hemma hos Mr D i fredags, där jag fick erfara hur duktig han är på matlagning. Kvällen var väldigt mysig och det börjar nog sakta men säkert utvecklas lite mellan oss, tror jag..

Det är den delen som påbörjats nu som är den jobbiga, där intresset börjar växa aningens och det är omöjligt att veta vad den andre personen tycker om en. Att ragga och fånga intresse är jag rätt bra på, men när det börjar gå vidare så blir jag bara sämre och sämre..

ledig tid..

Nu var det ett tag sedan jag skrev om hur det går för mig. Har precis som J1 uppdaterat om försvunnit iväg och spenderat den mesta av min lediga tid tillsammans med Mr D den senaste dagarna. Men gårdagens singelaktivitet var inte helt utan händelse då det var en mycket trevlig bartender som försökte imponera lite - men tjejer håll er borta från bartenders!

Själv är jag avundsjuk på J1 som träffar sin pudding medan jag endast får höra om honom. J1 har nu väldigt många inplanerade dejter att jag blir lite sugen jag med. En dejt med Mr R kanske är att tänka på ändå..?

♥ J2


Tur att det finns stolar

Igår träffade jag den snyggaste mannen i hela världen. Första gången jag träffade honom så svimmade jag. Igår satt jag som tur var på en stol.

Varför finns det sådär snygga män?! De förstör världsordningen! Varje gång jag träffar honom skrattar jag hela tiden, känner hur jag sitter och ser dum ut och helt plötsligt bara hoppar det ut konstiga saker ur min mun!
Jag skulle dock inte tveka en sekund om jag fick chansen...
♥J1

Mycket vin - ingen verkstad!

Igår ägde veckans singelaktivitet rum, det blev dock inget raggande, vi ägnade kvällen i trevligt sällskap och diskuterade allt från snuskiga historier till fina jakt troféer!
♥J1

Nattliga samtal

Har precis avslutat mitt första telefonsamtal med Mr. P! Han verkade trevlig, lite knackligt samtal kanske, men vad kan man begära av första samtalet? Ser fram emot vår dejt på måndag nu!
Sov gott! (fröken J2 gör nog något helt annat än sover hos Mr. D...)
♥J1

Är du kär?

Kolla in det här testet! http://www.veckorevyn.com/quizz/artiklar/2010/test-ar-du-kar/index.xml?page_nr=1

 

Nog är du kär alltid! Är du redan tillsammans med din kärlek är det bara att gratulera! Är du kär i smyg är det kanske den här våren som du ska våga ta första steget? - detta var mitt resultat wohooo! - Jag undrar i vem...? ;)

♥J1

Äcklad

Dejten J1 nämnde blev kortvarig då killen definitivt hade ljugit om sin ålder, lagt upp en bild som kanske var 10år gammal och var världens tönt.. Ångrar nu starkt att jag ens gick dit! Usch och fy!

Detta lärde mig dock en läxa! När det går bra med en man, håll dig då till honom...

♥ J2

Nu går det fort i svängarna för fröken J2!

Hon överlevde natten med Mr. D, enligt säkra källor hade det varit väldigt mysigt och han har bjudit över henne till ikväll också! Det går bra nu! Inte nog med det... hon har även gett efter och är nu på väg till en dejt med en kille som har fått kämpa länge... Lycka till säger jag och hoppas på en smaskig uppdatering till kvällen!
♥J1

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Ikväll har jag haft ett himlans flyt! När jag går förbi står pojkarna på rad, de visslar och ler och bugar och ber...!

J2 är ute i natten och charmar Mr. D, lycka till!
♥J1

Varning på stan!

Ikväll får Mr D akta sig, J2 är på G!!! Grrrr...

Glöm inte - ta vad ni vill ha!


♥J1

Finns kärlek?

Det är dagens filosofiska ämne för min del. Jag har blivit en riktig bitterfitta enligt J2. Men helt seriöst, finns det verkligen, eller är vi bara rädda för att vara ensamma? Strävar vi efter något som inte existerar?

Så, är det verkligen värt all ansträngning? Alla tårar, alla fjärilar i magen... JA SÅKLART! Men jag är fortfarande lite skeptisk.
♥J1

tre steg?, dejttips & intentioner..

Läste precis en av våra läsares kommentar och har nu riktig panik inför kvällens dejt med Mr D. Är det så att det finns tre steg ett par går igenom? 1. Möta vännerna 2. Träffa föräldrarna 3. Träffa släkten ? - och sen är vi i princip gifta? Herregud, det här går alldeles för snabbt.. Nu hoppas jag på att jag lyckas undvika vännerna åtminstone ikväll så får vi se hur det går! Håll tummarna för mig


Så J1 ska på dejt på måndag och verkar tro att hon inte vet hur hon ska vara själv. Jag tror hon kan lista ut svaren själv men som litet kort svar på henne frågor; Ha på dig vardagliga kläder, som du känner dig snygg i. Var dig själv och försök koppla av. Nu vet jag ju att de ska fika så troligen ses dem någonstans där i närheten. Och att titta på hos killen.., det handlar nog inte om någonting specifikt utan mer att se om det klickar. Det kan vara lite segt första dejten så ge inte upp så länge personen är trevlig - klicket kan komma senare.


Nu har jag bara en kommentar till innan jag ska fortsätta förbereda mig inför dejten. Som ni vet så är det många kåta män som skriver till mig, något jag finner väldigt patetiskt då de inte erkänner att det är det enda de är ute efter... Så, var ärliga med era intentioner - det lönar sig i längden

♥ J2

Min första nätdejt!

Sker på måndag med Mr. P, späningen stiger... Vad ska jag ha på mig? Hur ska jag bete mig? Var ska vi träffas? Vad bör man kolla på hos killen? Som tur är har vi den erfarna miss J2 som kan besvara alla mina frågor!
♥J1

en "nästandejt"...

Har inte hört någonting från J1 efter hennes, vad jag kallar, "nästandejt". Om ni nu undrar vad en "nästandejt" är för något så är det när en kvinna ska träffa en man helt enkelt. Det är alltså ingen uttalad dejt eller ens någonting sådant, men så vitt andra människor vet skulle det lika gärna kunna vara en dejt - därav namnet. Så med spänning väntar vi nu på en uppdatering!

Den här veckan har vi bestämt oss för att ge oss ut och ta en drink som singelaktivitet, för att möta lite män i det verkliga livet. Berättar mer detaljer när det närmar sig!

                                                                                                                                ♥  J2


dilemma

Jag har precis insett att morgondagens dejt med Mr D kan leda till en jobbig situation. Det då Mr D från början ville att jag skulle följa med honom, och hans vänner, på standup men eftersom jag ska på hockey bestämde vi att vi ska ses därefter. Det har idag gått upp för mig att jag troligen kommer möta hans vänner då vi ska mötas upp - något som i sådana fall leder till ett fördjupat förhållande! För att möta någons vänner gör väl det hela mer seriöst?

Hjälp mig, vad ska jag ta mig till?

J2

nu även damer!?

J1 hade helt rätt i sin tanke om hur man inte ska göra för att få napp.. Dagen har för J2 inte bestått utav särskilt mycket raggande alls. Har varit en lugn och skön dag även om telefonen gått på hög varv, bland annat har smsen från Mr D rullat in. En ny dejt med Mr D är nu bestämd ska ske på tisdag, det dock rätt sent så J1 kommer nog anmäla mig försvunnen igen då. Förhoppningsvis blir jag inte styckmördad då heller.

Nu börjar även damerna spana in mig här.. hur ska detta sluta?


♥ J2

RSS 2.0